Vacature medewerker Werkvoorbereiding

Ben jij op zoek naar een baan waar jouw inspanning direct nut heeft? Kan jij je focus verdelen over verschillende verantwoordelijkheden en weet je hierbij het hoofd koel te houden? Kom werken bij Wenau als administratief medewerker Werkvoorbereiding/Bedrijfsbureau!

Voor onze afdeling Planning/Werkvoorbereiding zijn we op zoek naar enthousiaste administratieve kracht die de rode lijn in projectdossiers weet te herkennen. Jouw hoofdtaak is het verwerken van projecten door het registreren, beheren en archiveren van documentatie. Daarnaast sta je klaar voor het beantwoorden van vragen vanuit collega’s of klanten, want jij bent op de hoogte van de ins-and-outs van het project.

Wie ben jij?

Jij weet hoe je werkzaamheden het beste kan indelen om efficiënt bezig te zijn. Je kan hoofd- van bijzaken onderscheiden en je gaat oplossingsgericht te werk. Je vindt het belangrijk om je werk goed te doen en je vindt het niet erg om je ergens in te verdiepen om je kennis te verbreden.

De juiste werkmentaliteit en een punctuele werkstijl vinden wij het meest belangrijk. Je werkzaamheden voer je uit in een klein maar hecht teamverband die doelen bereikt door samen te werken. Het team bestaat uit twee collega werkvoorbereiders, die jou graag de benodigde kennis over onze dienstverlening bijbrengen. Contracturen zijn bespreekbaar, van minimaal 28 uur per week tot 36 uur per week.

Wat bieden wij?

Een hechte organisatie waarbij jouw inzet direct nut heeft. Een omgeving waarin je de kans krijgt jezelf en onze afdeling  verder te ontwikkelen en de mogelijkheid om vast bij ons in dienst te komen.

Waar kom je te werken?

Wenau is een gespecialiseerd, modern familiebedrijf op het gebied van tankreiniging, tanksanering, industrieel reinigen en transport. De sfeer binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat collega’s lang bij ons blijven werken. En dat maakt ons best wel trots. Vanuit Heerenveen leveren wij onze diensten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Solliciteer dan door je mail te sturen aan kim.simone@wenau.nl!

Vragen?

Heb je eerst nog vragen? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Naam