Vacature medewerker Werkvoorbereiding

Ben jij op zoek naar een baan waar jouw inspanning direct nut heeft? Kan jij je focus verdelen over verschillende verantwoordelijkheden en weet je hierbij het hoofd koel te houden? Kom werken bij Wenau als medewerker Werkvoorbereiding!

Jij houdt je bezig met het juist voorbereiding van projecten die binnenkomen op de afdeling. Je checkt of de projectinformatie klopt en vult waar nodig aan, zodat de Uitvoering de juiste informatie heeft om projecten uit te voeren. Wanneer er zaken nodig zijn om het project goed te laten verlopen, zoals het inkopen van extra reinigingsmiddelen of het regelen van een hotelovernachting, draai jij je hand er niet voor om dit te regelen.

Wie ben jij?

Jij weet hoe je werkzaamheden het beste kan indelen om efficiënt bezig te zijn. Daarbij kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden en ga je oplossingsgericht te werk. Je vindt het belangrijk om je werk goed te doen en je vindt het niet erg om je ergens in te verdiepen om je kennis te verbreden.

Wat bieden wij?

We bieden het salaris volgens de cao TLN, maar zien dat je meer doet dan alleen werkvoorbereiding. Wanneer jij bereidt bent om ook een stuk Inkoop op te pakken, gaan we hier uiteraard ook naar belonen. Dit is wel zo open en eerlijk.

Daarnaast biedt Wenau graag zekerheid. Dat betekent dat je na maximaal 1,5 jaar een vast contract verdiend wanneer je je ingezet hebt voor een juist verloop van de werkzaamheden.

Waar kom je te werken?

Wenau is een industrieel reinigings- en transportbedrijf in Heerenveen. We zijn gespecialiseerd op het gebied van industriële reiniging, transport van (gevaarlijke) stoffen en afvalmanagement. In totaal hebben we 62 medewerkers, waarvan 42 collega’s in de Uitvoering zitten. Vanuit Heerenveen rijdt de Uitvoering door heel Nederland om onze dienstverlening uit te voeren.

Kom je werken bij Wenau?

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Solliciteer dan door je mail te sturen aan kim.simone@wenau.nl!

Vragen?

Heb je eerst nog vragen? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Naam