Industriële reiniging

Tijdens een productieproces raken diverse soorten installaties, systemen, leidingen, (opslag)tanks en ruimtes vervuild. Als specialist met jarenlange ervaring in de industriële reiniging levert Wenau een breed scala aan industriële reinigingsdiensten voor grote en kleine (productie)bedrijven. Dit zijn bijvoorbeeld energiecentrales, afvalverwerkers, petrochemische-  en chemische industrie etc.

Hierbij worden de industriële reinigingsdiensten zowel regulier als gepland uitgevoerd tijdens een fabriekstop, project of calamiteit. Wenau stemt daarbij de werkzaamheden altijd af op uw werktijden. Op verzoek komt Wenau langs in de avonduren of in het weekend.

Onze diensten voor industriële reiniging

Totale ontzorging

Wenau denkt graag met u mee. Ter plaatse en in overleg wordt bepaald welke industriële reinigingsmethode met welke technieken, kwaliteiten en middelen het beste gehanteerd kan worden. Afhankelijk van uw wensen en de gestelde milieueisen stellen wij vervolgens een passend reinigingsplan op. Daarnaast draagt Wenau zorg voor het afvoeren van de vrijkomende afvalstoffen, de bijbehorende documenten en de gehele begeleiding hiervan. Door de brede aantal diensten kan Wenau alles regelen van het begin tot eind.

Samenwerking

Het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor grote en complexe (reinigings- of milieu)projecten. Wij kunnen technische en milieukundige adviesbureaus adviseren in de aanpak of werkzaamheden uitvoeren.

Industriële reinigingsamenwerken industriële reiniging