Industrieel reinigingsbedrijf

Industrieel reinigingsbedrijf Wenau

Op zoek naar een industrieel reinigingsbedrijf?

Wenau is een industrieel reinigingsbedrijf dat toegevoegde waarde creëert:

De industrieel reinigers uit Friesland!

Wenau is een modern, bloeiend industrieel reinigingsbedrijf werkzaam vanuit Heerenveen (Friesland). Vanuit Heerenveen leveren wij onze diensten in diverse landen, waaronder: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Onze industrieel reinigers hebben veel ervaring in het industrieel reinigen voor grote en kleine (productie)bedrijven. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialiteit op het gebied van industriële reiniging, waardoor wij een breed scala aan diensten aanbieden.

Veiligheid voor mens, milieu en omgeving

Wenau maakt het verschil door altijd te handelen met extra zorg voor Mens, Milieu en Veiligheid. Op deze manier wordt er altijd gehandeld met respect voor mensen binnen en buiten de organisatie. Alle industrieel reinigingsdiensten moeten voldoen aan de “Wenau” normen en waarden, die verder gaan dan de wettelijke verplichtingen. Het minimaal belasten van het milieu met daarbij veiligheid als belangrijk speerpunt is daarom een geïntegreerd onderdeel van de bedrijfsvoering.

Het creëren van meerwaarde geldt niet alleen voor de industrieel reiniging, maar ook voor de totale denkwijze binnen Wenau. De continue innovatie, de totale betrokkenheid bij al haar klanten en de hoogwaardige kwaliteit van de diensten zijn enkele voorbeelden van de meerwaarden van industrieel reinigingsbedrijf Wenau.

Recente berichten van ons industrieel reinigingsbedrijf

Op deze pagina treft u de meest recente berichten van Wenau aan. U kunt het bericht lezen door op de header te klikken. Voor meer informatie over een bepaald item, kunt u contact met ons opnemen.

Meer nieuws