Vacature druk vacuum machinist

Druk vacuum machinist

Op zoek naar werk waarbij jouw inzet het verschil maakt? Kom werken bij Wenau als druk vacuum machinist.

Als druk vacuum machinist kom je met je vacuumwagen op de meest uiteenlopende locaties. Naast het kunnen vakkundig besturen van het voertuig, weet je ook met de techniek van de vacuumpomp om te gaan. Je werkt veilig, voelt je verantwoordelijk en hecht waarde aan een tevreden klant.

Het werkgebied is divers. De ene keer sta je bij een grote industriele onderneming, dan weer bij een wasstraat en een andere keer bij een waterzuivering. Op locatie ben jij de expert en zorg je ervoor dat het werk in goede banen loopt.

Wat vragen en bieden we?

We zijn niet zo moeilijk. Zelfs met alleen een vrachtwagen rijbewijs ben je welkom. Het vak leer je namelijk pas echt kennen door te doen. De opleidingen die je nodig hebt voor je werkzaamheden, verzorgen wij. In ruil voor je inzet bieden we je een mooi salaris, een telefoon van de zaak en ook ruime extra vergoedingen.

Nieuwsgierig?

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Vul je gegevens hieronder in en we zorgen dat je zo snel mogelijk iets van ons hoort! Ook bij vragen kan je gebruik maken van onderstaand formulier, of mailen naar kim.simone@wenau.nl. Tot snel!

Solliciteren

Naam