Hogedruk waterstralen

Bij industriële reiniging is hogedruk techniek onmisbaar. Het hogedruk waterstralen zorgt ervoor dat diverse verontreinigingen kunnen worden verwijderd. Het is een specialistische klus waarvoor het materiaal moet zijn goedgekeurd en de mensen moeten zijn opgeleid.

Capaciteiten hogedrukmachines

De diversiteit aan gereedschappen en materialen zorgen voor een grote veelzijdigheid aan reinigingsmethodieken waardoor er voor elke situatie een passende oplossing is. Is deze niet standaard voorhanden, dan zorgen wij voor een op maat gemaakte techniek waardoor wij ook uw verontreinigingen kunnen verwijderen.

Enkele voorbeelden die wij inzetten zijn onder andere butterwashers, kruipslangen met turbo nozzel, vloerreiniger reinigingsrobot, straalkoppen voor grit of glasparels. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden hanteert de Wenau de SIR richtlijnen, zodat veiligheid en kwaliteit van het werk is gegarandeerd. Wanneer het gewenst is en de risico’s te groot zijn, kan er voor gekozen worden om met Non Men Entry of Less Men Entry reiniging methoden te werken.

Wenau heeft diverse hogedrukmachines van 500 tot aan 2500 bar indien nodig kan warm water worden toegepast echter is dit beperkt tot 600 bar.

Toepassingen van hogedruk waterstralen

  • Het reinigen van installatieonderdelen in de petrochemische en aanverwante industrieën, zoals warmte wisselaars, reactor vaten, leidingen, vervuilde werkvloeren, productie machines, mengtanks, luvo’s, goten en rioleringen;
  • Opslagtanks, wanden intern of extern, bodem voor inspectie bij olie, plantaardige of dierlijke vetten, chemie, verf en kunststof industrieën;
  • Betonwerken, reinigen, opruwen, toepassen van hydro demolition voor alle aanpassing;
  • Asfalt, Bitumen installaties reinigen zoals mengmolens, opslagtanks, kettingbanen, leidingen en trechters;
  • Coating of scaling van silo en betonkelders verwijder bij waterzuiveringsinstallaties;

Indien gewenst of als het noodzakelijk is in verband met schimmels, algen of ongewenste aanslag kan Wenau, gespecialiseerd in verontreinigingen, via chemicaliën doseer installatie op het hoge druksysteem alle oppervlakte met gewenst middelen behandelen. Geïnteresseerd? Neem contact op met Wenau via sales@wenau.nl of bel ons (+31) 513 657 900.