Shutdown management

Bij een fabriekstop is het van wezenlijk belang dat het proces zo kort mogelijk wordt onderbroken. Stilstand is immers een kostbare aangelegenheid. Wenau is zich hier terdege bewust van en voor ons is shutdown management daarom ook meer dan het schoonmaken van fabrieksonderdelen.

Kennis delen

Wij zoeken de synergie in het delen van kennis. Onze sales engineer vertelt u over onze werkwijze en aanpak en u informeert ons over alle zaken die voor u van belang zijn. Zo komen we samen tot een plan waarbij we nooit voor verrassingen komen te staan. Daarbij kunt u van Wenau een flexibele instelling verwachten met betrekking tot dag of nachtwerk.

Lange termijn relatie biedt enkel voordelen

Er is een groot aantal fabrieken waar Wenau inmiddels kind aan huis is geworden. Het verleden heeft bewezen dat juist die lange termijn relatie bij shutdown management extra voordelen biedt. Ervaring zorgt voor specifieke kennis van uw fabriek waardoor er in de loop der jaren nog een extra efficiëntieslag te behalen valt. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk vaste mensen in te zetten, waardoor we geen kennis verloren laten gaan.

Vooraf duidelijkheid

De basis van een goede uitvoering is het gezamenlijk opgestelde draaiboek, waarin de werkzaamheden met processen staan omschreven.  Het op de juiste manier van implementeren samen met het continu monitoren, analyseren, rapporteren en communiceren zorgen ervoor dat uiterste complexiteit van het project beheerst wordt. Zonder concessie te doen aan veiligheid, milieu, regel /en wetgeving. Mede door het zeer opgeleide en ervaren personeel en breed hoogwaardige middelen is dit gegarandeerd.

Nazorg

Een fabriekstop houdt voor ons niet op zodra uw proces weer op gang is gekomen. We kunnen zorg dragen voor de afvoer van uw afvalstoffen, welke naar erkende verwerkers worden doorgezet. En uiteraard zullen we het project samen evalueren, om leermomenten om te zetten in kansen voor de volgende stop.