Industrieel reiniger

Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Als Industrieel Reiniger bij Wenau ga je vanuit de standplaats in Heerenveen op pad naar diverse locaties door het hele land en soms ook over de grens! Interesse? Bekijk dan de vacature.

Wat je gaat doen

Jij, als Industrieel Reiniger of Industrieel Machinist, komt voor je werk op de meest uiteenlopende locaties en reinigt o.a. opslagtanks, fabrieken, kelders en leidingen. Dit doe je door te werken met hogedruk (2500 Bar). Je houdt je bezig met zeer specialistisch en verantwoordelijk werk, dus werken volgens gestelde richtlijnen, procedures en veiligheidsvoorschriften is voor jou geen probleem.

Je gaat in teamverband op pad en grote klussen klaar je met een groep collega’s samen. De ene keer doe je twee klussen op een dag, de andere keer werk je vier weken lang op een project. De klussen zijn vooral in Nederland, maar af en toe heb je de kans om aan het werk te gaan in verschillende Europese landen!

Wat wij jou bieden

Eerlijk is eerlijk, we vragen best wel wat van je. Wij waarderen jouw inzet en daar geven wij je natuurlijk graag iets voor terug! De functie die je uit gaat voeren vraagt om specifieke opleidingen die je via Wenau mag volgen. Daarnaast krijg je o.a. de kans om door te groeien, zowel financieel als qua verantwoordelijkheid.

Wat je verder van ons mag verwachten:

  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, onkostenvergoeding en weekendtoeslag
  • Alle uren vanaf standplaats Heerenveen worden betaald
  • Overuren tot 60 uur worden betaald, daarboven tijd voor tijd uren
  • Een smartphone
  • De mogelijkheid om door te groeien van hoge druk spuiter naar hoge druk machinist, waarbij we je de kans bieden je groot rijbewijs te behalen.

Wie ben jij?

Jij zet je schouders onder zware klussen, de juiste werkmentaliteit vinden wij het belangrijkst. Tijdens het werk weet jij hoe je je taken op een veilige manier kan uitvoeren. Daarnaast ben je bereid om zo nu en dan in het weekend te werken.

Wat vragen we?

  • Ervaring met (industriële) reiniging is een pre
  • In bezit van een VCA is fijn, maar geen vereiste.
  • Omdat je vroeg begint en af en toe met een bedrijfsbusje naar de werklocatie rijdt, vragen wij minimaal een rijbewijs B.

De werkzaamheden vragen fysiek best wel wat van je, daarom word je voordat je kan beginnen met je werkzaamheden medisch gekeurd tijdens het sollicitatieproces.

Direct solliciteren of meer weten?

Ga jij met ons deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar kim.simone@wenau.nl Heb je nog vragen, bel of WhatsApp dan gerust met Kim Simone, medewerker HR, via 06-28346328.

Wie wij zijn

Wenau is een modern, bloeiend familiebedrijf op het gebied van tankreiniging, tanksanering, industrieel reinigen en transport. De sfeer binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat collega’s lang bij ons blijven werken. En dat maakt ons best wel trots. Vanuit Heerenveen leveren wij onze diensten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

Wij hanteren onze eigen “Wenau” normen en waarden, die verder gaan dan de wettelijke verplichtingen. Het minimaal belasten van het milieu met daarbij veiligheid als belangrijke speerpunt is daarom een geïntegreerd onderdeel van de bedrijfsvoering.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.