Industrieel reiniger

Vacature industrieel reiniger

Vanwege uitbreiding van ons team, zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde industrieel reiniger.

Wenau is een modern, bloeiend familiebedrijf op het gebied van tankreiniging, tanksanering, industrieel reinigen en transport. Continue innovatie en de hoogwaardige kwaliteit van de diensten is onderdeel van het bestaansrecht van de organisatie.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden van een industrieel reiniger:

Als industrieel reiniger bij Wenau werk je in fabrieken, opslagruimtes en op terreinen, waarbij het gaat om het reinigen van opslagtanks, kelders, leidingen en diverse andere industriële objecten onder zeer hoge druk. Vanuit Heerenveen ben je 36 – 40 uur per week werkzaam in Nederland en af en toe ook in het buitenland.

Je werkt in een hecht team, samen met een voorman ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk volgens de werkinstructies en ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid. Het is erg belangrijk dat je onder alle omstandigheden rekening houdt met richtlijnen, procedures en veiligheidsvoorschriften. Betreden van besloten ruimten, werken op hoogte en werken met gevaarlijke stoffen maken onderdeel uit van de functie.

Functie-eisen:

  • Affiniteit met industriële schoonmaakwerkzaamheden;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en auto;
  • Zelfstandig, klantgericht, flexibel en representatief;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
  • Ambitie om door te groeien binnen de organisatie;
  • Enige ervaring in de industriële reiniging is een pre.

Heb je nog niet de verplichte opleidingen? Dan krijg je deze van Wenau vóór aanvang van de werkzaamheden. Voordat je aan de slag kunt, word je medisch gekeurd.

Interesse?

Ben je enthousiast, of gemotiveerd om opgeleid te worden als industrieel reiniger? Solliciteer dan zo snel mogelijk bij Silvia Veenstra, via de mail: silvia.veenstra@wenau.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.