Eemsland Service Groep

Eemsland Service Groep

Februari 2015 is Wenau samen met acht andere bedrijven een samenwerkingsverband gestart, genaamd; de Eemsland Service Groep. De Eemsland Service Groep is een bron van ervaring en expertise voor de regio Eemsdelta- en Eemshavengebied.

Met dit kenniscentrum willen we ondernemers binnen en buiten de regio graag helpen hun doelstellingen efficiënter te bereiken. We zijn hiervoor actief in vier kennisgebieden:

Advies
Advies is aanwezig in al onze kennisgebieden en is vaak ondersteunend aan productie. Van personeel, opleidingen, trainingen, arbo & veiligheid, riskmanagement, milieu tot algemeen advies over de regio.

Maritiem/Offshore
Binnen ons collectief is onder de tak Maritiem en Offshore de nodige specialistische kennis aanwezig met betrekking tot energie, windmolens, machines en installaties, reparaties, onderhoud en inspectie, (wind)offshore en hijskranen.

Industrie
Vragen over machines, elektromotoren, reparaties, onderhoud, leiding- en verbindingstechniek, hydrauliek, hijstechniek, pneumatiek en instrumentatie beantwoorden we graag binnen de expertisetak Industrie.

Infrastructuur
Binnen de infrastructuurtak is ruimschoots kennis en ervaring aanwezig met betrekking tot (wegen)bouw en vastgoed, milieuadvies, asbestinventarisatie, bodemonderzoek en vergunningen.

Als collectief treden we op als kenniscentrum, maar ook als sparringpartner. Meer informatie is te lezen op onze site: http://eemslandservicegroep.nl/